Sprengningsarbeidene

Vi opplever fortsatt daglige rystelser fra sprengningsarbeidene, og styret har derfor valgt å vente litt til med å hyre inn uavhengig byggeteknisk ekspertise for å undersøke om borettslagets bygg er påført skade. Borettslaget må selv bekoste denne undersøkelsen for å være sikker på å få en helt uavhengig vurdering, og vi vil vente til vi kan være rimelig trygge på at det ikke kan oppstå nye skader. Planen er å få gjennomført en slik undersøkelse så snart de daglige rystelsene er på et så lavt nivå at vi ikke trenger frykte nye skader.

Info om bestilling av TV-pakke kommer neste uke

En liten oppdatering: OBOS OpenNet vil levere info om hvordan man bestiller TV-pakke i begynnelsen av neste uke (uke 9). Vi kommer til å legge den ut her på Vibbo. Vet at det er noen som har ventet på dette.

Vann fra dreneringsrør på avveie

Vi har hatt episoder der det har kommet vann fra taket i garasjene under 80 og 82, dette er vann på avveie etter kraftig regnskyll og snøsmelting. Styret undersøker om det kan ha oppstått brudd på dreneringsrør eller liknende som bør utbedres.

Røyking på terrasse

Enkelte andelseiere i blokkene opplever at beboere i etasjene over knipser sigaretter ut fra terrassen slik at de lander hos naboen under. Det er selvsagt ikke akseptabelt. Håper alle vil slutte med det.

Tette sluk på terrasser

Det har vært et vedvarende problem at beboere i blokkene plages av vann på avveie fra terrassene over. Dette skyldes med all sannsynlighet at noen ikke har renset terrassesluket sitt. Vi oppfordrer alle om å vise hensyn og følge opp med jevnlig rensing av sluk på terrassen. Når sluket blir helt eller delvis tett, tar vannet andre veier, det må vi prøve å unngå.

Musikk om natten

Det er beboere som melder at de må slå av ventilasjonsanlegget om natten for å bli kvitt lyden av musikk fra naboer. Fint om alle er bevisst at lyd kan nå naboer når man bor i en blokk og derfor tar hensyn ved å tilpasse lydnivå på musikk og TV, spesielt om natten.

Problemer med lunefull heis

Vi har hatt litt problemer med heisen, særlig i 82. Det hender døren ikke vil lukkes, og da står naturlig nok heisen. Servicetekniker fra Schindler har ikke funnet noen feil, så det kan være de hyppige heisstoppene skyldes uheldig bruk. Vi oppfordrer alle om å passe på at man ikke drar inn småstein som kan falle av støvlene og lage krøll i sporet for heisdøren. Det er også viktig å aldri bruke makt på heisdøren.

Ha en god helg når den tid kommer

Med vennlig hilsen

Bent Hvale