Tradisjonen tro avvikler vi vårdugnad i forkant av årsmøtet. Årsmøtet 2023 foregår på nett og åpnes tirsdag 9. mai (og varer 3 dager), vi tar dugnaden lørdagen i forkant. Fra klokken 12 til 15. Containere settes ut tirsdag 2. mai og blir hentet mandag 8. Også i år tenker vi å la løvet bli liggende på plenene slik at det kan males opp av gressklipper og gjødsle jorden. Men det er store mengder grus og sand som bør feies til hauger på asfalten slik at det blir rent og pent når feiebilen kommer etter dugnaden.

VIKTIG: Minner om at det er strengt forbudt å kaste avfall i ugjennomsiktige søppelsekker i containerne, disse vil måtte åpnes av containerutleiefirmaet for at avfallet skal sorteres rett, og dette er svært fordyrende for borettslaget. Det skal være lett å sortere avfallet uten å åpne sekker og poser. Og spesialavfall (som malingspann, ruller, malerkoster, løsemidler o.l.) må under ingen omstendighet kastes i containerne.

Husk også at containerne ikke må overfylles, containerfirmaet krever at det ikke skal være avfall som stikker høyere enn kanten på containeren, det gjelder også el-burene. El-burene egner seg ikke til store gjenstander som kjøleskap og vaskemaskiner, slike bør man heller få kjørt ned og levert ved nærmeste mottakspunkt, for eksempel ved Elkjøp på Alna.

Som vanlig er det oppmøte med registrering av alle husstander som deltar utenfor styrerommet i rekkehusgarasjen klokken 12. Alle husstander som deltar vil som takk få en flaske vin eller tilsvarende i etterkant. Håper også å kunne arrangere en liten grillfest eller servering av pølser ved dugnadens avslutning. Alle er hjertelig velkommen.

Vi har bestilt fint vær.

Med vennlig hilsen

Bent Hvale