Til alle leilighetene i blokkene i Haugerudhagan Borettslag

Det er nødvendig å male/beise alle verandaene i blokkene, da det nå er snart 4 år siden de sist ble behandlet. Dette er viktig for at treverket ikke skal råtne da det er mer eksponert mot regn, snø, sludd, etc og må behandles oftere enn treverk som ikke er mye utsatt for dette. Enkelte verandaer har mye råttent treverk allerede og der er det en risiko for ulykker.

For at malerfirmaet skal kunne gjøre jobben med god kvalitet er det viktig at hver leilighet gjør følgende innen mandag 16 juli 2018:

  1. Fjerne alt som henger på rekkverk og håndlist på verandaen sin
  2. Flytte alt av møbler og ting 1 meter fra rekkverket og inn mot verandadøren

Dersom dette ikke blir gjort vil malerfirmaet måtte gjøre det og de vil fakturere hver enkelt leilighet for dette, fakturaen vil være på 500kr.

Arbeidet vil starte opp 16 juli og er estimert til å ta 4-6 uker avhengig av værforhold. Det er derfor viktig at hver leilighet har utført dette innen den dagen.

Arbeidet vil bestå av følgende aktiviteter:

  • Bytte av råttent treverk på verandaene i blokkene lokalisert på begge sider, svalgangene, garasjevinduene og alle sykkel- og søppelskurene.
  • Vasking og maling på begge sider av verandaen i blokkene, svalgangene, garasjevinduene og alle sykkel- og søppelskurene.
  • Bytte av dårlig treverk på rekkehusene, samt maling av disse
  • Behandle benker og treverk på fellesområdene
  • Sette opp tregjerde der det i dag er brukt store steiner som barrierer

Arbeidet vil bli utført med lift, det er derfor fint om dere viser forståelse for dette og er samarbeidsvillige slik at vedlikeholdsarbeidet blir gjort innen tiden som er avsatt.

Har dere spørsmål kan styret kontaktes på styret@haugerudhagan.no eller 95019853